Oldaltérkép
» Önkormányzat / Hirdetmények
Hirdetmények

Hulladéklerakási lehetőségek

A Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja a lakosságot a Kaposváron és környékén levő hulladékleadási lehetőségekről.

 Inert Hulladékkezelő Telep Kaposvár külterületén a 0324/24., 0324/23. hrsz.-on található, és hétfőtől-péntekig 6 és 15 óra 20 között tart nyitva. Ide a rendszerhez csatlakozott önkormányzatok területén élő családok évente egyszer szállíthatnak díjmentesen 500 kilogramm elsősorban ásványi eredetű hulladékot.

A Kaposvári Hulladékudvar a taszári körforgalom előtt található és kedden, csütörtökön, pénteken és szombaton 8-tól délig, szerdán 8-tól 19 óráig tart nyitva. A hulladékudvarban elsősorban a háztartásokban elkülönítetten gyűjtött másodnyersanyagok - papír, műanyag, fém, üveg és zöldhulladék - adható le. Lehetőség van a lakossági veszélyes hulladék - szárazelem, akkumulátor, elektronikai berendezés, fénycső, izzó, fáradtolaj stb. valamint az építési, bontási hulladék ( csempe, beton, ablakkeret, tégla stb) háztartási mennyiségű térítésmentes beszállítására azoknak a lakosoknak, akiknek nincs közszolgálati díjhátratralékuk. A hulladékudvart kizárólag a lakosság veheti igénybe személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatásával.


Településünkön ebben az évben, egy későbbi időpontban lesz lomtalanítás, melynek pontos időpontjáról az önkormányzat tájékoztatja a lakosságot.

 

Copyright © 2010
Integranet Kft.